2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem - Én és a nagyapám 17:25

Belföld

Napirend előtti felszólalások

Tisztességgel és becsülettel politizáljanak a megválasztott polgármesterek a jövőben - mondta Gyurcsány Ferenc Napirend előtt. A miniszterelnökség parlamenti államtitkára hangsúlyozta, hogy felháborító, amikor maga Gyurcsány beszél tisztességről korábbi kormányzása fényében.

  • Napirend előtti felszólalások

Gyurcsány Ferenc szerint az ellenzék sikerének a titka az volt, hogy félre tudták tenni korábbi nézeteltéréseiket. A DK elnöke beszédében a Jobbik képviselőinek korábbi rasszista és antiszemita megnyilvánulásiról szólt. 

A miniszterelnökség parlamenti államtitkára szerint Gyurcsány Ferenc máig nem tud elszámolni a lelkiismeretével és kísérti őt az őszödi beszéd és nem is fog változni, amíg a DK elnöke nem távozik a közéletből. Dömötör Csaba hangsúlyozta, hogy az ellenzéki pártok már most lebuktak, hogy tarthatatlan ígéretekkel kampányoltak. Az államtitkár emlékeztetett, hogy a szocialisták kispesti korrupciós botránya kapcsán továbbra sincs előre lépés hiába beszél Gyurcsány Ferenc becsületről és tisztességről.

Az EMMI parlamenti államtitkára szerint mindent elmond az ellenzékről az, hogy míg korábban bírálták a választási rendszert most a demokrácia diadaláról beszélnek. 

A Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke megköszönte a szavazóknak a támogatást és kiemelte, hogy országosan továbbra is a Fidesz-KDNP pártszövetségre voksoltak a legtöbben. Kósa Lajos hozzátette, hogy az ellenzéki oldal részsikereihez arra volt szükség, hogy minden párt félretegye saját elveit és meggyőződését.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!