2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Napindító – Új magyar film a láthatáron: „Brigádnapló” címmel

Brigádnapló címmel jelenik meg februárban Szőke András Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, operatőr, színész új filmje. A filmben a miskolci születésű Vida Péter Jászai Mari-díjas és Karinthy-gyűrűs színművész, valamint Gáspár Tibor Jászai Mari-díjas színművész, rendező, érdemes művész, a Miskolci Nemzeti Színház tagja is játszik.

  • Napindító – Új magyar film a láthatáron: „Brigádnapló” címmel

„Nagyon jó film ez a Brigánapló. Egyrészt mert érzelmes. Másrészt szerettünk volna egy vígjátékot elkészíteni. Harmadrészt mivel nem tudom, hogy mostanában jártak itt vendégek, de elég sok szentesi kötődésű ember van. Badárt már nem is merem mondani. Ez egy szentesi történet. (…) Nem arról van szó, hogy szeretnénk valami érzelmes, múltba tekintő dolgot létrehozni, hanem az eredeti anyag olyan volt, mint egy kódex. (…)"

-mondta Szőke András, Balázs Béla-díjas filmrendező.

„Én azt gondolom, hogy ez a film egy nagyon értékes. Értéket közvetít, egy kort próbál humoros eszközökkel megmutatni. Én is szentesi vagyok és a filmhez, ehhez a történethez ezer szállal kötődöm. Egy olyan brigádnapló, amely abban az épületben készült, ahova én is rendszeresen jártam”

-mondta Mészáros Zoltán, a Brigádnapló producere, a Hunor Coop Zrt. igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Fagyasztott halakban csempészték az 1,3 tonnányi kokaint

Fagyasztott halakban csempészték az 1,3 tonnányi kokaint

A portugál hatóságok lefoglaltak 1,3 tonnányi, fagyasztott halakba rejtett kokaint és letartóztattak hét embert a Latin-Amerikával folytatott kábítószer-kereskedelemben részt vevőeurópai bűnszervezetek felszámolására indított akció keretei közt - jelentette be a portugál rendőrség hétfőn.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Súlyos vádak érték Osváth Zsoltot

Súlyos vádak érték Osváth Zsoltot

A Noryna Diamond néven ismert transznemű influenszer azzal vádolta meg a nyíltan homoszexuális youtubert, Osváth Zsoltot (VV Zsolti), hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot, írta meg a Magyar Jelen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!