2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Belföld

Napindító – Tombol a járvány, egyre többen fordulnak orvoshoz

A múlt héten közel 50 ezren fordultak a háziorvosokhoz felső légúti tünetetekkel aminek több mint a fele már influenza megbetegedés volt. Több kórházban pedig látogatási tilalmat rendeltek el hétfőtől. Skype-on kapcsoltuk Rusvai Miklós virológust.

  • Napindító – Tombol a járvány, egyre többen fordulnak orvoshoz

Három vírus okoz egyszerre megbetegedéseket, a legtöbben az influenzától szenvedek, főleg a gyerekek és szüleik - mondta Rusvai Miklós. A virológus hozzátette: a gyerekek az elmúlt három évben a koronavírus miatt nem szereztek elég védettséget többek között a maszkviselés miatt sem.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!