2023. 09. 24. Vasárnap Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Napindító - Szirénák, fegyverek, rendőrkutyák

Milyen a hivatásos munka, milyen a hivatásos lét? Ezekre a kérdésekre igyekeztek válaszokat adni a rendőrség, a tűzoltóság, a honvédség és a büntetés-végrehajtás munkatársai a kerületi középiskolásoknak, akik érdeklődéssel fogadták a bemutatókat.

  • Napindító - Szirénák, fegyverek, rendőrkutyák

A XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság szervezésében került megrendezésre a fiataloknak szóló Rendvédelmi napok a pestszentimrei sportcsarnokban.

A csarnokban testközelből láthatták a fiatalok az SOS Mentőkutyás Egyesület csapatát és négylábú hű társukat, akik a törökországi földrengés után kiutaztak és részt vettek a mentésben.

Nagy volt tömeg a Magyar honvédség katonai igazgatási és központi nyilvántartó parancsnokság standjánál, ahol kézilőfegyvereket valamint lézerfegyvereket próbálhattak ki.

A harceszközökön kívül a gyerekek megismerhették, a helyes ujraélesztés menetét a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Magyar vöröskereszt jóvoltából, de a Budapesti Fegyház és Börtön is megmutatta azokat az eszközöket, amiket a mindennapok során használnak. Nagy sikere volt az acélból készült karperecnek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!