2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Belföld

Napindító: Dunda György – Erősen csökken Zelenszkij támogatottsága + videó

A legfrissebb ukrán eseményekről Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója számolt be.

  • Napindító: Dunda György – Erősen csökken Zelenszkij támogatottsága + videó

Egyre többen fordulnak el Volodimir Zelenszkij. Egy új felmérés szerint a megkérdezettek csupán 22%-a válaszolta azt, hogy egyértelműen és határozottan támogatja azt a politikát, amit az ukrán államfő folytat.

„A háború kirobbanása után néhány héttel, pontosan 2022 áprilisában a megkérdezettek 74%-a támogatta mindenben és feltétel nélkül az ukrán államfőt.” – mondta Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója.

Jelenleg két főszereplő van, aki bejelentkezett az államfői székre. Az egyik a korábbi elnök Petro Porosenko, a másik pedig Dmitro Razumkov, korábbi házelnök, aki most már heti rendszerességgel nagyon éles kritikát fogalmaz meg Volodimir Zelenszkij-vel szemben. Vállalva azt a kockázatot, hogy aki jelenleg az ukrán politikusok közül kritizálni meri az ukrán államfőt, vagy a legitimitás kérdéskörét veti föl, azt egyértelműen Moszkva, a Kreml ügynökének tartják az ukrán elnöki irodában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Összeomolhatnak Magyar Péter néppárti álmai + videó

Összeomolhatnak Magyar Péter néppárti álmai + videó

A Tisza Párt alapítója egy elnyomó rendszert szolgált ki és a CÖF-CÖKA ebben az ügyben levelet is írt az összes néppárti képviselőnek, ha lehet tartsák magukat a saját álláspontjukhoz, miszerint az Európai Néppárt nem támogat senkit, ha kiszolgálta a kommunista diktatúrát - derül ki a Vezércikkből.
Reagált az adóhatóság Karácsony Gergely kirohanására

Reagált az adóhatóság Karácsony Gergely kirohanására

A politikus azután fakadt ki, hogy házkutatást tartott a Nemzeti-Adó és Vámhivatal Karácsony Gergely jogi főtanácsadójánál és ügyvédjénél. Nem mellesleg a nyomozók nemrégiben a Mediawork szerkesztőségében is jártak, ahol nagy mennyiségű iratot foglaltak le.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!