2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Napindító - Adománygyűjtés a rászoruló gyermekeknek

A Kereszténydemokrata Néppárt és az Ökumenikus Segélyszervezet évek óta támogatja a rászoruló családokat. Iskolakezdéskor tanszercsomagokat adományoznak a hátrányos helyzetű diákoknak.

  • Napindító - Adománygyűjtés a rászoruló gyermekeknek

Semjén Zsolt, a KDNP elnöke korábban elmondta az adománygyűjtés kapcsán, hogy a gyerekeknek akár az egész életét is meghatározhatja a megfelelő tanszercsomag, ugyanis ez hozzájárul a tanuláshoz. Mint mondta, azért is fontos az akció, mert a gyerekek azt érzik, vannak, akiknek ők fontosak.

A Napindítóban Simicskó Istvánnal beszélgettünk az adománygyűjtésről.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!