2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Kormányinfó

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Nagycsaládosok évzárója Kecskeméten

270 szülő és 340 gyermek vett részt a Nagycsaládosok évzáró ünnepségén Kecskeméten. A NOE vezetője a rendezvényen hangsúlyozta: a kormány által bevezetett Családvédelmi Akcióterv bővítése nagy segítség lesz a többgyermekes családoknak.

  • Nagycsaládosok évzárója Kecskeméten

 

Zsúfolásig megtelt a kecskeméti Hírös Agóra. A Kulturális és Ifjúsági Központban rendezte meg a Nagycsaládosok Országos Szövetsége az évzáróját.

Kecskemét városa 2018-ban elnyerte a Családbarát Önkormányzat díjat, amire nagyon büszkék - mondta el a település alpolgármestere. Engert Jakabné megköszönte a szervezet három évtizede tartó munkáját, amellyel a családokat segíti.

A NOE mintegy 70 ezer nagycsaláddal áll kapcsolatban, így első kézből kapnak információkat arról, hogy milyen problémákkal küzdenek és milyen segítségre lenne szükségük. A kormány által bevezetett Családvédelmi Akcióterv bővítése szerintük nagy segítség lesz a többgyermekes családoknak.

NOE karácsonyi ünnepségen az ajándékosztás és a kötetlen beszélgetések után korcsolyázhattak is a főtéren a családok.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!