2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Belföld

Nagy volt az üzletek forgalma az ünnepi időszakban + videó

Jelentős volt a forgalom a boltokban a karácsonyi és szilveszteri időszakban. Egy hazai üzletlánc kommunikációs igazgatója híradónknak elmondta: az ünnepi időszakban az eladások száma kedvezően alakult, bár a hivatalos adatok összesítése még zajlik.

  • Nagy volt az üzletek forgalma az ünnepi időszakban + videó

Már tendenciává vált, hogy a karácsonyi és a szilveszteri időszakban jelentősen megnő a fogyasztói kereslet a szezontermékek iránt, ami egyéb pluszkiadásokkal is jár. A magasabb árak miatt idén jobban a zsebébe kellett nyúlnia a vásárlóknak, amit nem mindenki engedhetett meg magának.

„Az adatok összesítése még folyamatban van, de az már most elmondható, hogy a magas árak ellenére is nagy forgalom volt az üzletekben" - ezt erősítette meg egy hazai üzletlánc kommunikációs igazgatója.

„Az üzletek jelentős részében duplájára emelkedett a forgalom a szokásoshoz képest, ez mindenképpen kedvezőnek mondható. A szezontermékek iránt is jelentős volt a kereslet. Nagyon bízunk abban, hogy a múlt évi értékesítési mennyiséget sikerül az üzletekben elérnünk" - nyilatkozta a CBA kommunikációs igazgatója.

Fodor Attila szerint minden esély megvan arra, hogy a 2022-es ünnepi időszak értékesítési mennyiségét is sikerül elérnie az üzleteknek, ugyanis az elmúlt négy hónapban mérséklődni kezdtek a fogyasztói árak és az infláció is, amik azt megelőzően folyamatos emelkedésben voltak.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A Bëlga egy számának sorával üzent Bayer Zsolt a gyalázkodó DK-soknak + videó

A Bëlga egy számának sorával üzent Bayer Zsolt a gyalázkodó DK-soknak + videó

Minősíthetetlen stílusban sértegette Császár Attila újságírót Rónai Sándor, Barkóczi Balázs pedofilsegítőnek nevezte Futó Boglárka riportert, a tejszínhabra a cseresznyét pedig Gyurcsány Ferenc tette fel az Országgyűlésben. Bayer Zsolt sem hagyta szó nélkül a DK-s politikusok vállalhatatlan magatartását a Bayer show-ban. Így üzent nekik.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!