2024. 06. 26. Szerda János, Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Nagy István: Jó jelek utalnak arra, hogy lehet fordulatot elérni + videó

A májusi eső aranyat ér. A mondás szerint mindenképp így van. Mivel az Európai Parlamentnek új összetétele lehet a jobboldali erők előretörése miatt, ez az Európai és a magyar gazdáknak többlettámogatásokat jelenthet.

  • Nagy István: Jó jelek utalnak arra, hogy lehet fordulatot elérni + videó

Jó jelek utalnak arra, hogy lehet fordulatot elérni. Erről az agrárminiszter beszélt a Napi Aktuálisban. Nagy István szerint az Európai parlament jobboldali átrendeződésével esély van arra, hogy az unióban véget érhet az ideológiai alapú erőszakos zöldítés politikája. A politikus kiemelte - a gazdálkodók érdeke az ökológiai gazdálkodás, ehhez azonban partnerként kell tekinteni rájuk, megteremtve versenyképességüket.

Nagy István - agrárminiszter: "Július elsejétől Magyarország veszi át az EU soros elnökségét. És olyan elveket szeretnénk megvalósítani, itt ebben a félévben. Megtörtént a választás, de az intézmény még nem állt fel, ezért lesz néhány hónapunk, hogy befolyás nélkül tudjunk gondolkodni, a 27 agrárminiszterrel. És az a fő tervünk, hogy olyan következtetéseket tudjunk letenni az asztalra, mire feláll majd az új bizottság, ami őket fogja orientálni, és ez egy nagyon fontos fordítása az eddigi helyzetnek."

Simon József - mezőgazdasági vállalkozó: "A következő ciklusba egy újabb támogatási forma alakul ki, amiben magasabb összegű támogatáshoz tudunk jutni, attól függ, hogy az ember mit vállal be, milyen termelési formát fog végezni, és az alapján fogják az összegeket kiutalni nekünk."

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Betiltották a 444.hu-t Oroszországban + videó

Betiltották a 444.hu-t Oroszországban + videó

A Napi aktuálisban Nagy Károly a Transzparens Újságírásért Alapítvány elnöke és Kovács András az Origo újságírója vett részt a hagyományos vitában, melynek során ezeket a témákat is érintették: Magyar Péter a komplett sajtót is leváltaná, ellenzéki megújulás Gyurcsány Ferenccel, betiltották a 444.hu-t Oroszországban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!