2024. 07. 24. Szerda Kinga, Kincső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Nagy István: A vidéknek és a városnak egységet kell alkotnia

A vidéknek és a városnak egy szerves egységet kell alkotnia a 21. században is - mondta az agrárminiszter A Nyolcas című műsorunkban. Nagy István szerint ki kell küszöbölni azokat a hibákat, amelyeket az agráriumban vétettek a rendszerváltás előtt és azt követően is. A tárcavezető hangsúlyozta: rá kell ébreszteni a fiatalokat, hogy a vidékben van jövő.

  • Nagy István: A vidéknek és a városnak egységet kell alkotnia

"Nem véletlenül hatalmas sikere van a magyar falu programnak, mert ráérzett mindenki arra, hogy vidéken egyébként jó élni, ha megvan a szükséges infrastruktúra, ha megvan mindaz ami kell egy hétköznapi élethez, akkor minőségi életet lehet élni vidéken. Különbségeket kell tennünk egyébként az agglomerációs települések között és különbséget kell tenni azon települések között, akik kifejezetten termelő típusú falvakká tudnak avanzsálni, ahol valóban minden háznál ott van még a jószág, és mezőgazdasági termeléssel foglalkoznak."

- mondta Nagy István, agrárminiszter.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!