2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Nagy bejelentés a HírTV-ben: Élő adásban adtak át egymillió forintot a köztársasági elnök és felesége alapítványának

Sorra érkeznek a támogatások a köztársasági elnöki alapítványba, amely a Covid-árvákat segíti. A Hír TV stúdiójában Herczegh Anitával, a kuratórium elnökével, a köztársasági elnök feleségével beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

  • Nagy bejelentés a HírTV-ben: Élő adásban adtak át egymillió forintot a köztársasági elnök és felesége alapítványának

 

- A Regőczi István Alapítvány a Covid-árvák megsegítését célozza. Van Önöknek a férjével személyes érintettségük Covid-ügyben, ami arra sarkallta önöket, hogy ezt az alapítványt létrehozzák?

- indította a beszélgetést Velkovics Vilmos.

- Szerencsére ilyen közvetlen tragédia nem érintett minket. Távoli ismeretségi körünkben vannak szeretteink, akiket elveszítettünk, de ott már felnőtt gyermekek vannak. Tehát ilyen árvák a közvetlen környezetünkben nincsenek. 

Herczegh Anita reményeit fejezte ki, hogy most már nem lesz több áldozat, de elérte az 500-at azon családok száma, ahol valamelyik vagy mindkét szülő Covid-vírus miatt vesztette életét és közel 800 árvát hagytak maguk után - mondta Herczegh Anita.

 

Teljes beszélgetés:

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

A parlamenti államtitkár hangsúlyozta: "Láthatóan idén sokkal több eljárást indítottak az oltások ellen és sokkal szervezettebbek. Álhíreket terjesztenek, részletes leírásokat tesznek közzé az interneten, hogyan kell akadályozni az oltás beadását. Ez óriási felelőtlenség."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!