2022. 05. 18. Szerda Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

Nagy bejelentés a HírTV-ben: Élő adásban adtak át egymillió forintot a köztársasági elnök és felesége alapítványának

Sorra érkeznek a támogatások a köztársasági elnöki alapítványba, amely a Covid-árvákat segíti. A Hír TV stúdiójában Herczegh Anitával, a kuratórium elnökével, a köztársasági elnök feleségével beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

 

- A Regőczi István Alapítvány a Covid-árvák megsegítését célozza. Van Önöknek a férjével személyes érintettségük Covid-ügyben, ami arra sarkallta önöket, hogy ezt az alapítványt létrehozzák?

- indította a beszélgetést Velkovics Vilmos.

- Szerencsére ilyen közvetlen tragédia nem érintett minket. Távoli ismeretségi körünkben vannak szeretteink, akiket elveszítettünk, de ott már felnőtt gyermekek vannak. Tehát ilyen árvák a közvetlen környezetünkben nincsenek. 

Herczegh Anita reményeit fejezte ki, hogy most már nem lesz több áldozat, de elérte az 500-at azon családok száma, ahol valamelyik vagy mindkét szülő Covid-vírus miatt vesztette életét és közel 800 árvát hagytak maguk után - mondta Herczegh Anita.

 

Teljes beszélgetés:

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

Küldöttgyűlést tartott a MAT

Ismét Csóti György lett a Magyar Atlanti Tanács (MAT) elnöke, akit a Magyar Tudományos Akadémián megtartott rendezvényen megjelent tagok egyhangú döntéssel választottak meg a szervezet vezetőjének.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!