2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 09:10

Belföld

Nacsa Lőrinc: Nem telik el nap a kétségbeesett baloldal hazugságai nélkül

Nem telik el nap a kétségbeesett baloldal hazugságai nélkül a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője szerint. A baloldal azt állítja, hogy a kormány a választások után megszorításokba akar kezdeni. Nacsa Lőrinc szerint azonban pont a baloldal akar minden válságot kizárólag megszorításokkal kezelni. A KDNP frakciószóvivője úgy fogalmazott: a jelenlegi kormánynak és a magyar emberek munkájának köszönhetően korlátozásokra nem kerülhet sor.

  • Nacsa Lőrinc: Nem telik el nap a kétségbeesett baloldal hazugságai nélkül

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!