2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Poltikai hobbista 17:55

Belföld

Nacsa Lőrinc: Brüsszel vakon menetel előre a háborúba + videó

A háborúpártiak nyomása egyre erőteljesebb – jelentette ki a KDNP országgyűlési képviselője. Nacsa Lőrinc legújabb videójában arra emlékeztet, hogy sosem volt még ennyire fontos, hogy mindannyian elmenjünk szavazni. A tét ugyanis óriási: háború vagy béke.

  • Nacsa Lőrinc: Brüsszel vakon menetel előre a háborúba + videó

"Már csak pár nap van hátra a választásig, és sosem volt még ennyire fontos, hogy mindannyian elmenjünk szavazni.

A tét ugyanis óriási: háború vagy béke. Erről fogunk vasárnap dönteni.

A békét egyedül a Fidesz és a KDNP szövetsége képviseli. De ahhoz, hogy továbbra is mi, békepártiak maradjunk többségben, minden egyes szavazatra szükség lesz.

Merthogy a háborúpártiak nyomása egyre erőteljesebb. Brüsszel vakon menetel előre a háborúba.

Először sisakokat küldtek, aztán fegyvereket, most meg már atombombákról beszélnek az európai vezetők. A németek pedig a kötelező sorkatonaságot akarják bevezetni.

A hazai baloldal is a kezdetektől fogva háborús lázban ég. Soros György helyi megbízottjai már azzal próbálnak minket megvezetni, hogy szerintük erkölcsi kötelességünk lenne beavatkozni az orosz-ukrán háborúba.

Mi, kereszténydemokraták azt mondjuk, hogy ki kell maradnunk a háborúból, és meg kell őriznünk Magyarországot a béke szigetének. A Fidesszel szövetségben nekünk, kereszténydemokratáknak ez a szívügyünk és a küldetésünk" – mondta Nacsa Lőrinc.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást + videó

Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást + videó

Ismét utcára vonulnak a melegek. Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást, emiatt a közlekedés sok helyen leáll vagy lelassul. A Híradóban a helyszínről kapcsoltuk tudósítónkat Futó Boglárkát.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!