2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia 13:30

Belföld

Művészeti díjakat adott át az emberi erőforrások minisztere

A magyar kultúra segített a nemzetnek abban, hogy a legnehezebb időszakokban is meg tudja őrizni identitását és tudja folytatni az életét - erről beszélt az Emberi Erőforrások Minisztere a Pesti Vigadóban a művészeti kitüntetések átadásán. Kásler Miklós Balázs Béla-díjat adott át többek között Hargittai László vágónak és Sára Balázs operatőrnek, továbbá Jászai Mari-díjban részesült Homonnay Zsolt és Tarpai Viktória is. A tárcavezető kiemelte: a most díjazottak példát mutatnak a következő generációnak, akik ebből építik a magyarok jövőjét.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!