2024. 05. 05. Vasárnap Györgyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Munkában a Szuverenitásvédelmi Hivatal a guruló dollárok ügyében + videó

A Szuverenitásvédelmi Hivatal vizsgálni kezdte azokat a videófelvételeket, amelyben az Action for Democracy vezetői elismerik, hogy Soros György állt a baloldalnak juttatott 2022-es választási kampánypénzek mögött - erről beszélt a hivatal elnöke. Lánczi Tamás úgy fogalmazott: igyekeznek beszerezni a teljes felvételeket és ebből a célból már a kapcsolat felvétel is megtörtént az illetékes szervekkel.

  • Munkában a Szuverenitásvédelmi Hivatal a guruló dollárok ügyében + videó

Nem mondjuk ezt, nem reklámozzuk ezt a dolgot, de ezek a szervezetek ismerve az értékeket amiket vallanak és az értékeket, amikre alapozva tevékenykednek elég nyilvánvaló, hogy végülis megalapozottan sejthetjük, hogy feltehetőleg az ellenzék kezére játsszanak - erről beszélt a február elején nyilvánosságra került videón Korányi Dávid, az Action for Democracy vezérigazgatója. A felvételeken egyebek közt arról is szó esik, hogy a baloldal 2022-es választási kampányára jelentős mennyiségű anyagi támogatás érkezett Soros György részéről.

Példátlanok a videókon elhangzottak, amelyek igazolni látszanak azokat a feltételezéseket, amiket az elmúlt két évben csak sejteni lehetett - erről már a Szuverenitásvédelmi Hivatal elnöke beszélt. Lánczi Tamás azt mondta: bár megvágott részleteket tettek közé, az kijelenthető, hogy

a videók nem tűnnek manipuláltnak,

hiszen a rajta szereplők kötetlenül és hosszasan beszélgetnek arról, hogy mikképpen akarták befolyásolni a magyar választásokat és hogy kinek a megbízásából és pénzéből igyekeztek kormányra segíteni az ellenzéket. Lánczi Tamás felhívta a figyelmet, hogy ezzel akár több különböző bűncselekmény is megvalósulhatott.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!