2024. 09. 19. Csütörtök Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Az elveszett király

Következik:

Napi aktuális 04:00

Belföld

Munka helyett elmozdult a mérleg a bulik irányába Magyar Péternél + videó

Az, hogy egy fiatalmember szórakozni jár, azzal nincs gond, de a bulinak a módjával, a kommunikációnak pedig a hiteltelenségével van a probléma - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Hal Melinda klinikai szakpszichológus.

  • Munka helyett elmozdult a mérleg a bulik irányába Magyar Péternél + videó

A lap emlékeztetett, többi között az EFOTT-on, a LOCK-ban, és a Szigeten is megfordult az elmúlt hetekben Magyar Péter. A Tisza Párt elnökét legutóbb a Sziget Fesztiválon fotózták le, ahol a rendezvény VIP részlegén iszogatott barátai társaságában.

Magyar egyik legemlékezetesebb estéje az volt, amikor június végén az Ötkert nevű belvárosi szórakozóhelyen mulatozott, ahonnan végül biztonsági őröknek kellett kivezetniük botrányos viselkedése miatt.

Hal Melinda, klinikai szakpszichológus a Magyar Nemzetnek emlékeztetett, Magyar Péter a kampányban még azt ígérte napi 24 órában az emberekért fog dolgozni, most azonban azt látjuk, hogy fesztiválról fesztiválra jár. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ma tetőzik a Lajta + videó

Ma tetőzik a Lajta + videó

Jó döntést hozott Orbán Viktor: már érezhető a Lajta vízszintjének csökkenése- közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!