2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

MSZP: Orbán Viktor eladta a devizahiteleseket

Az MSZP szerint az Európai Unió a magyar kormánynál jobban képviseli a devizahitelesek érdekeit – ezt Szakács László, a szocialisták elnökhelyettese mondta. Az Európai Bírósága mondta ki, hogy uniós joggal ellentétesek a magyar jogszabályok, mert nem teszik lehetővé, hogy visszamenőleges hatállyal megsemmisítsék a tisztességtelen devizaalapú kölcsönszerződéseket. Szakács László úgy fogalmazott, hogy Orbán Viktor eladta a devizahiteleseket, amikor aláírt azt a megállapodást az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal, amely kimondja, hogy a pénzintézeteket nem károsíthatja a forintosítás.

„Mi ezért azt mondjuk, hogy azért, mert a magyaroknak az érdeke ezt szolgálja. Egymillió magyar, akik ma vergődnek a devizahitelcsapdában, az ő érdekük azt szolgálja, hogy hozzanak új jogszabályokat, ne kelljen újabb pereket indítani a deviza-károsultaknak, fogadja el az Orbán-kormány azokat a javaslatokat, amiket mi letettünk az asztalra” – mondta a szocialista politikus.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!