2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Belföld

Mráz: A Néppárt olyan, mintha a Fidesz-frakcióban Gyurcsány is benn ülne

  • Mráz: A Néppárt olyan, mintha a Fidesz-frakcióban Gyurcsány is benn ülne

Az EP-választásokig valószínűleg nem lesz napirenden a Fidesz kizárása az Európai Néppártból bár a pártcsalád mintegy harmadát kitevő liberálisok ezt szeretnék elérni – mondta Mráz Ágoston Sámuel a Hír Tv Péntek 9 című műsorában. A Nézőpont Intézet elemzője szerint jelenleg egyfajta ideológiai katyvasz a jellemző, Orbán Viktor pedig nem kilépni akar, hanem az a célja, hogy kereszténydemokrata alapokon álló, értékelvű közösség jöjjön létre a Néppárton belül.

„Ha a liberálisok mégis többségbe kerülnének, és kizárnák a Fideszt az Európai Néppártból, akkor meg kell szervezni az alternatívát, ami ettől lehet még a Néppárttal frakciószövetségben, lehet hogy a Néppárt maga is megszűnik, én látok arra esélyt, hogy Noé bárkája a választások után széthasad, mert ez egy olyan frakció, az egyszerűség kedvéért, mintha a Fidesz-frakcióban Gyurcsány Ferenc is benne ülne” – mondta az elemző.

Tekintse meg a teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!