2023. 02. 01. Szerda Ignác napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

Mráz: A Néppárt olyan, mintha a Fidesz-frakcióban Gyurcsány is benn ülne

  • Mráz: A Néppárt olyan, mintha a Fidesz-frakcióban Gyurcsány is benn ülne

Az EP-választásokig valószínűleg nem lesz napirenden a Fidesz kizárása az Európai Néppártból bár a pártcsalád mintegy harmadát kitevő liberálisok ezt szeretnék elérni – mondta Mráz Ágoston Sámuel a Hír Tv Péntek 9 című műsorában. A Nézőpont Intézet elemzője szerint jelenleg egyfajta ideológiai katyvasz a jellemző, Orbán Viktor pedig nem kilépni akar, hanem az a célja, hogy kereszténydemokrata alapokon álló, értékelvű közösség jöjjön létre a Néppárton belül.

„Ha a liberálisok mégis többségbe kerülnének, és kizárnák a Fideszt az Európai Néppártból, akkor meg kell szervezni az alternatívát, ami ettől lehet még a Néppárttal frakciószövetségben, lehet hogy a Néppárt maga is megszűnik, én látok arra esélyt, hogy Noé bárkája a választások után széthasad, mert ez egy olyan frakció, az egyszerűség kedvéért, mintha a Fidesz-frakcióban Gyurcsány Ferenc is benne ülne” – mondta az elemző.

Tekintse meg a teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Hajlandó lesz-e Brüsszel áttérni a szigorúbb magyar vagyonnyilatkozati rendszerre?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!