2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 04:00

Belföld

Moszkvai ingatlanügy: Császy Zsolt továbbra is tagad

Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot a moszkvai kereskedelmi képviselet eladása miatt társtettesként elkövetett bűnpártolással vádolta meg a Központi Nyomozó Főügyészség.

A gyanú szerint az MNV Zrt. egykori vezetői és a volt moszkvai magyar nagykövet, Székely Árpád 17 milliárd forintos kárt okozott az államnak az ingatlan értékesítésével. Az állami vállalat egykori értékesítési igazgatója továbbra is tagad. „Megalapozatlan a vád, másrészt pedig nyomon lehet követni, hogy a kezdeti gyanúsításokhoz képest mennyire csökkent ennek az állítólagos bűncselekménynek a súlya. Az elején még hűtlen kezeléssel indult, most már bűnpártolás, annak sem minősített esete” – mondta Császy Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!