2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Zsuzsi asztala 11:00

Belföld

Morvai Krisztina: Jól szervezett terrorcselekmény történt 2006-ban

Jól szervezett terrorcselekmény történt 2006. október 23-án – Morvai Krisztina szerint.

A jobbikos EP-képviselő a Hír TV Magyarország élőben című műsorában leszögezte: tervezettség nélkül nem hajtottak volna végre ilyen kirívóan durva jogsértéseket a rendőrök. A jogvédőként ismertté vált politikus szerint a felelősségre vonás szigorán múlik, hogy megismétlődhetnek-e a történtek.


„A magyar nemzet sorsa függ attól, hogy ez a felelősségre vonás hogy fog megtörténni, mert el kell kerülnünk ezt a történelmi megismétlődést, hogy ezek a mindenre elszánt aljas emberek, időről időre a magyar történelem során hatalomra kerülnek és terrorizálják a magyar embereket, félelemben tartják, szabadságjogaiban korlátozzák, bebörtönzik, összeverik. Hangsúlyoznám, hogy ez nem pártkérdés, ez pártok feletti kérdés, minden jóérzésű, az ember jogok iránt elkötelezett és a nemzet sorsa iránt elkötelezett embernek követelnie kell az igazságtételt” – mondta Morvai Krisztina.

Tekintse meg a Morvai Krisztinával történt teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!