2022. 11. 28. Hétfő Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Európai Híradó 03:40

Belföld

Molnár Zsolt: Demeter Mártának mennie kell, ha titoktartást szegett

  • Molnár Zsolt: Demeter Mártának mennie kell, ha titoktartást szegett

Nem maradhat a honvédelmi bizottság tagja Demeter Márta, ha kiderül, hogy valóban nem nyilvános katonai adatokat tett közzé – erről Molnár Zsolt, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának szocialista tagja beszélt a Hír Tv Magyarország élőben című műsorában. A politikus hozzátette: nincsenek konkrét információi, de szerinte az LMP társelnöke elleni nyomozásnak politikai okai is lehetnek.

„Tényszerűen kevés információm van. Nagyon nehéz nem azt gondolni, hogy az ügynek van politikai szála, és nem tudom kizárni, hogy lenne valós, jogi szála. Ki fog derülni, hogy tényleg milyen titoktartási nyilatkozatot írt alá, milyen minősítés van az iratokon, erről nekem nincs információm. A nemzetbiztonsági bizottság nem kapott erről tájékoztatást, ha valaki ezt megszegi, legyek ez akár én, legyen Demeter Márta vagy akárki, annak viselni kell a következményeit” – mondta Molnár Zsolt.

Tekintse meg a teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Életmentő kézikönyv szülőknek

Gyermekmentő kézikönyv szülőknek

A november végén megjelenő könyv teljes bevétele a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját segíti. https://gdehu.hit.gemius.pl/hitredir/id=zaqQBKr8d5j6Yqlm89ASGOV1ze.RbQL4gV5yIUAfKhj.y7/fastid=ngumqjseoqaosjbbpkdlokwalzlg/stparam=ubiidsqtio/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://mfb.hu/kik-vagyunk/szent-marton-gyermekmento-szolgalat-s2521?utm_source=hirtv_nyito&utm_medium=PR&utm_campaign=SZM_kezikonyv_2022

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!