2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Molinóval tiltakoznak az ellenzék kormányt gyalázó plakátkampánya ellen

Molinóval tiltakoznak a XVIII. kerületi önkormányzat fideszes képviselői az ellenzék kormányt gyalázó plakátkampánya miatt. Lévai István Zoltán a többi kerületet is arra biztatja: mondják el, hogy milyen fejlesztések zajlottak az elmúlt 10 évben a városrészükben, ami ugyanannak a kormánynak köszönhető, amit most az ellenzéki politikusok kritizálnak.

  • Molinóval tiltakoznak az ellenzék kormányt gyalázó plakátkampánya ellen

Ahhoz, hogy megépüljön Pestszentlőrincen ez a korszerű gyermekorvosi rendelő, a kormány több mint 300 millió forintos támogatást nyújtott a helyi önkormányzatnak.

Ennek az épületnek az udvarára tették ki ellenzéki politikusok azokat a plakátokat, amelyeken a kormányt vádolják, hogy kifosztja az önkormányzatokat.

Nem csak a rendelőnél találhatóak ilyen táblák: iskolák, óvodák, és még a művelődési ház előtt is sorakoznak a plakátok. A Fidesz önkormányzati képviselője szerint felháborító, hogy míg az ellenzék arra panaszkodik, hogy a kormány anyagilag ellehetetleníti őket, több 10 millió forintot költenek el arra, hogy valótlan információkat terjesszenek.

Lévai István Zoltán hozzátette: a kerület ellenzéki vezetése nem csak plakátokkal, hanem szórólapokkal is hergelte a lakosokat a kormány ellen.

Pestszentlőrinc-Pestszentimre egy másik fideszes önkormányzati képviselője pedig arról számolt be: a legtöbb helyi polgár úgy látja: a plakátkampányra elköltött pénznek sokkal jobb helye is lehetne.

A kerület fideszes önkormányzati képviselői a következő napokban be fogják mutatni, hogy az elmúlt 10 évben a kormány milyen fejlesztésekkel segítette a városrészt, hiszen szerintük a lakosságnak joga van a hiteles tájékoztatáshoz.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

Csütörtöktől harmadik alkalommal tartják meg a CPAC Hungary-t, amely minden eddiginél nagyobb lesz. Majdnem háromezer résztvevőt várnak, köztük 500 külföldi vendéget. Az esemény legfontosabb pillanatait a HírTV élőben közvetíti.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!