2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Módosítaná a büntetőeljárásról szóló törvényt a Jobbik

Az elszámoltatás folytatása érdekében módosítaná a büntetőeljárásról szóló törvényt a Jobbik.

A radikális párt lehetővé tenné, hogy a hivatalos személyek panasszal élhessenek, ha elutasítják feljelentésüket. Staudt Gábor szerint a kormánypártok eddig elszabotálták a felelősségre vonást. „A Fidesz abban sem volt partner – és ez egy újabb jogi érv lehet az elszámoltatás elszabotálására –, hogy a parlamenti vizsgálóbizottságok előtt való megjelenést szankcionáljuk. Ezt a Jobbik akár börtönbüntetéssel is büntette volna. Gyurcsány Ferenc megtehette azt, hogy legyintett egyet és nem ment el az őt beidéző parlamenti vizsgálóbizottságba” – mondta Staudt Gábor, a Jobbik országgyűlési képviselője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Magyarország egyedül képviseli azt az álláspontot, hogy a békéhez vezető egyetlen út a tűzszünet és a béketárgyalások - jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!