2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Mit szól a baloldal érdi polgármesterük pedofilbotrányához?

Mit szólnak az érdi polgármesterük pedofilbotrányához? - ezzel a kérdéssel fordult az Origo a Jobbik, a DK, a Párbeszéd, az LMP, a Momentum és az MSZP pártokhoz. Elítélik-e Csőzik Lászlót azért, mert nem jelentette fel azt a férfit, aki meztelenül a nemi szervét mutogatta óvodásoknak? Az ügy előzménye, hogy május végén egy környéken lakó férfi, saját házának teraszáról teljesen meztelenül mutogatta magát, és trágárul kiabált a gyerekeknek. Az óvoda a rendőrség helyett a városvezetést értesítette, a baloldali polgármester pedig próbálta eltussolni az ügyet. Végül Bács István, helyi fideszes önkormányzati képviselő tett feljelentést, de a helyi rendőrség ezt visszautasította. A felháborodott szülőket képviselői politikus, ezért panaszt emelt. A pártok egyelőre nem válaszoltak a portálnak a feltett kérdésre.

  • Mit szól a baloldal érdi polgármesterük pedofilbotrányához?

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!