2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül 21:05

Belföld

Mit szól a baloldal érdi polgármesterük pedofilbotrányához?

Mit szólnak az érdi polgármesterük pedofilbotrányához? - ezzel a kérdéssel fordult az Origo a Jobbik, a DK, a Párbeszéd, az LMP, a Momentum és az MSZP pártokhoz. Elítélik-e Csőzik Lászlót azért, mert nem jelentette fel azt a férfit, aki meztelenül a nemi szervét mutogatta óvodásoknak? Az ügy előzménye, hogy május végén egy környéken lakó férfi, saját házának teraszáról teljesen meztelenül mutogatta magát, és trágárul kiabált a gyerekeknek. Az óvoda a rendőrség helyett a városvezetést értesítette, a baloldali polgármester pedig próbálta eltussolni az ügyet. Végül Bács István, helyi fideszes önkormányzati képviselő tett feljelentést, de a helyi rendőrség ezt visszautasította. A felháborodott szülőket képviselői politikus, ezért panaszt emelt. A pártok egyelőre nem válaszoltak a portálnak a feltett kérdésre.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!