2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Cirkusztestvérek 11:00

Belföld

Miskolci Fidesz: Nem a pénz kevés, hanem a szakértelem

A koronavírus járvány és a kormányzati elvonások miatt a csőd szélére került Miskolc - állítja a várost vezető szivárványkoalíció. A baloldal szerint még így is küzdeni kell az életben maradásért. A kormánypártok viszont úgy vélik, a miskolci városvezetésnek idén több a bevétele, mint tavaly, így Miskolcon nem a pénz kevés, hanem a szakértelem.

  • Miskolci Fidesz: Nem a pénz kevés, hanem a szakértelem

Az előző városvezetéstől egy rendkívül súlyos gazdasági örökséget vett át 2019 őszén a Velünk a Város frakció

Kifizetetlen számlákat, és pazarló gazdálkodást hagyott maga után Miskolc előző, fideszes városvezetése- állítja a szivárványkoalíció. Szopkó Tibor szerint a 2020-as költségvetésben az élet minden területén megszorításokra kényszerültek. A polgármesteri hivatalból és a Miskolc Holdingtól több mint száz embert bocsátottak el, de az önkormányzati képviselő szerint a spórolás ellenére is a túlélésért küzd a város.

Plusz 4,7 milliárddal összességében több, működési bevételből összességében 3,5 milliárddal többet szedtek be, mint eddig

2020-ban több mint ötmilliárd forinttal nagyobb bevétele volt Miskolcnak, mint 2019-ben

- mondja a Fidesz önkormányzati képviselője. Soós Attila szerint

szakértelem hiányában a baloldalnak a legegyszerűbb visszafelé mutogatni.

A politikus hozzátette, hogy míg 2019-ben 376 millió forint hitelt vett fel a város, addig 2020-ban ez az összeg több mint hatmilliárd forint volt, ebből pedig világosan látszik, hogy nem a kormánypártok adósították el Miskolcot.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Mutatjuk, kik Gyurcsány emberei a városházán

Mutatjuk, kik Gyurcsány emberei a városházán

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje az elmúlt hetekben többször beszélt már arról, hogy Budapesten Gyurcsány Ferenc a főnök, hiszen Karácsony Gerely semmilyen kérdésben sem tud önálló döntést hozni, mindenben a bukott kormányfő diktál neki.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!