2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Mágnás Miska

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Szerveket is ígért Miskolc egyik alpolgármesterének a testvére a károsultaknak

Öt év letöltendő börtönre ítélte csalásért a bíróság Miskolc egyik alpolgármesterének, Varga Andrea Klárának testvérét. A nő többeket is megkárosított, például ingatlanokat és szerveket is ígért az áldozatoknak.

  • Szerveket is ígért Miskolc egyik alpolgármesterének a testvére a károsultaknak

Több évre rács mögé kerül Varga Andrea Klára miskolci alpolgármester testvére. A nő több embert is megkárosított, hamis ígéretekkel csalt ki különböző összegeket az áldozatoktól, valamint szinte minden alkalommal alpolgármester testvérére hivatkozott. Bár a politikus azt hangoztatta, hogy nem tud az esetről mert régóta nem tartja a kapcsolatot testvérével az egyik sértett szerint személyesen is találkozott ügyvédjével Varga Andrea Klára.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Menczer Tamás: Orbán Viktor egy válságálló miniszterelnök

Menczer Tamás: Orbán Viktor egy válságálló miniszterelnök

Jelenleg Orbán Viktor személyében csak Magyarországnak van egy akcióképes békepárti miniszterelnöke, aki mindig megvédte a magyar érdeket, "nekünk egy válságálló miniszterelnökünk van" - jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára feltöltött szombati videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!