2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Mintegy kétszáz rászoruló családnak hozott ajándékot a Mikulás

Mintegy kétszáz rászoruló család kapott élelmiszer- és mikuláscsomagot az egyik hazai áruházlánc és a váci önkormányzat jóvoltából. A cég kommunikációs vezetője azt mondta: magyar vállalatként kötelességük segíteni a nélkülözőknek.

  • Mintegy kétszáz rászoruló családnak hozott ajándékot a Mikulás

Egy hatalmas doboznyi élelmiszert és mikulásajándékot kapott Benedek Ildikó és kislánya. Az édesanya egyedül neveli gyermekét, nehéz körülmények között.

„Nem vagyunk túl gazdagok, szóval nagyon köszönjük és nagyon hálásak vagyunk a polgármesternek, meg Önöknek meg mindenkinek, és köszönjük, hogy karácsony előtt így megleptek minket” – mondta.

A váci önkormányzat az egyik hazai áruházlánccal összefogva ajándékozta meg Ildikóékat több helyi családdal együtt.

„Mintegy 200 rászoruló család fog ma kapni egy kisebb csomagot, illetőleg személyesen jöttünk el talán a legjobban rászoruló családokhoz, akik gyermeknevelésükben nehéz körülmények között vannak, van olyan helyszín, ahol sérült gyerekekről, van, ahol nagycsaládról beszélhetünk” – mondta Fördős Attila, Vác polgármestere.

Az áruházlánc és az önkormányzat már sokadik alkalommal segít együtt a rászoruló családokon az adventi időszakban.

„Abban bízom, hogy ez egy jó példa lehet arra, hogy felhívjuk az emberek figyelmét, hogyha tehetik, akkor ők is álljanak mellénk azzal, hogy a mikrokörnyezetünkben előforduló gyámolításra szoruló embertársaikon segítsenek. Bízom benne, hogy ez az akció eléri a célját” – mondta Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója.

Az elmúlt másfél hónapban az áruházlánc több segélyszervezettel összefogva segített a rászorulókon. Fodor Attila azt is hozzátette, hogy magyar cégként kötelességüknek tartja azt, hogy a hátrányos helyzetűek életét megkönnyítsék.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Így riogat Pikó András + videó

Így riogat Pikó András + videó

A VIII. kerületi baloldali polgármester valótlanságokat állít az Nemzeti Közszolgálati Egyetem fejlesztésével kapcsolatban - mondta a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté kiemelte: Pikó András a 2019-es kampányát is hazugságokra alapozta, ezt ismételné meg idén is.
Emlékük legyen áldott + videó

Emlékük legyen áldott + videó

A Parlamentben is megemlékeztek a holokauszt magyarországi áldozatairól. 1944-ben ezen a napon, április 16.-án kezdődött a hazai zsidóság gettóba zárása. A Mazsihisz elnöke emlékeztetett, a zsidókat ma Izraelben érő véres támadások után ismét magasra csapott az antiszemitizmus lángja a világban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!