2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 03:40

Belföld

Minden választókerületben indít jelöltet Szanyi Tibor pártja

Mind a 106 választókerületben indít képviselőjelöltet az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom - jelentette be a párt elnöke ma, a szervezet egy éves születésnapi rendezvényén. Huszti Andrea azt mondta: a pártjuk célja egy olyan, valódi szocializmus felépítése, ami még soha nem volt. Szorgalmazzák, hogy idén a minimálbér nettó 250 ezer forint, a családi pótlék, valamint az öregségi nyugdíj legkisebb összege is ötvenezer forint legyen. A párt miniszterelnök-jelöltje pedig arról beszélt, hogy munkával teli időszak elé néznek.

  • Minden választókerületben indít jelöltet Szanyi Tibor pártja

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!