2021. 10. 25. Hétfő Blanka, Bianka napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Belföld

Milliós prémiumokat vihettek haza a kerületi vezetők?

Több millió forintos jutalmakat kaptak kerületi vezetők decemberben a Blikk szerint.

A bulvárlap azt írja, hogy három és fél millió forinthoz jutott Újbuda polgármestere, aki a pénzt egy helyi templomnak, illetve két óvodának ajánlotta fel. Milliós prémiumot vihettek haza Budafok, Pesterzsébet, Kispest és Kőbánya kerületi vezetői is. Óbudán a polgármester kivételével egységesen félhavi bért kaptak az önkormányzat intézményeinek dolgozói. Soroksáron viszont a pedagógusok és az egészségügyi dolgozók jutottak egyhavi pluszpénzhez. Egyes kerületekben önkormányzati cégvezetőket is jutalmaztak, a legnagyobb összeget, 5,8 millió forintot egy csepeli cég vezetője kapta.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Koronavírus - Elhunyt 75 beteg, 6688 új fertőzöttet találtak Magyarországon

Eddig 5 938 665 embert oltottak be Magyarországon, közülük 5 718 873-an a második, 1 millió 104 ezren pedig már a harmadik adag vakcinát is megkapták. 2021. október 25.

Podcast-sorozatot indított az Egyszülős Központ

A budapesti Egyszülős Központ 2018 májusában nyílt, hogy gyakorlati segítséget és közösséget nyújtson azoknak a családoknak, amelyekből hiányzik az egyik szülő. 2021. október 25.

Több mint nyolcszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

Az elmúlt héten az ország területén 2572 határsértőt tartóztattak föl és kísértek vissza. 2021. október 25.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!