2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Milliós kárt emleget egy érintett a Magyar Péterhez köthető személlyel kapcsolatban

Megszólalt egy áldozat, akit a Magyar Péter háttéremberéhez köthető testvérpár károsított meg, Magyar feljelentéssel fenyeget. Magyar Péter szerint minden aljas hazugság és feljelentéssel fenyeget.

  • Milliós kárt emleget egy érintett a Magyar Péterhez köthető személlyel kapcsolatban

A lap azt állítja, hogy feltételezett társaival a nagykátai ikerpárral több mint 1000 embert károsítottak meg és csaknem 8 milliárd forint landolt a zsebükben, amelynek jelentős része a mai napig nem került elő. A Mandinernek most az ügy több érintettje is megszólalt. Magyar Péter szerint minden aljas hazugság és feljelentéssel fenyeget.

„Ez egy aljas hazugság” – így reagált hétfőn vidéki országjáró túráján Magyar Péter a pénzügyi háttéremberével, S. Máriával kapcsolatos hírekre. A hét elején ugyanis a Metropol írt róla, hogy a Tisza Párt alelnökének fontos háttéremberét – Magyar Péter barátnőjének édesanyját – egy piramisjátékot üzemeltető banda tagjaként csalás és magánokirat-hamisítás miatt elítélték. A lap információi szerint a bűntársai azok a nagykátai ikerfivérek lehettek, akiket az ügyben szintén elítéltek, egyikük még börtönbüntetését tölti, másikuk nemrég szabadult.  A Metropol szerint S. Mária most 4 év fegyház után Magyar Péter közeli bizalmasaként találta meg számítását.

Magyar Péter a hírekre reagálva csupán annyit közölt: „ezek az állítások nem igazak”.  Kerestük az ügyben Vogel Evelint, S.Mária lányát is, ő azonban nem kívánt nyilatkozni. 

A Mandinernek megszólalt azonban a csalássorozat egyik károsultja. Müller Attila színész, műsorvezető évekkel ezelőtt állt kapcsolatban a nagykátai testvérpárral, stábunknak úgy fogalmazott: milliós kára származott az ügyből, kártérítést a mai napig nem kapott. 

Az S. Máriával kapcsolatba hozható ikerpárt ismeri az egykori valóságshow nyertes, Nagy Alekosz is. A Mandinernek a celeb tagadta, hogy ismerné S. Máriát, azt azonban elismerte, hogy az elítélt két férfival kapcsolatban állt. Amikor erről a kapcsolatról szerettük volna kérdezni, prostituáltakról kezdett beszélni. 

Forrás: Mandiner

Fotó: Kisbenedek Attila / AFP

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Egy bőrövvel hozta a ki a sodrából Magyar Pétert egy nő Szentendrén. A baloldali politikus mögé állt, majd magasba tartott egy bőrövet, hogy az eseményt rögzítő kamera is jól lássa.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!