2024. 10. 14. Hétfő Helén napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Milliókat taxizott el a Párbeszéd - Zöldek alpolgármestereként Barabás Richárd + videó

3 millió forintot taxizott el Karácsony Gergely pártjának társelnöke – tette szóvá Király Nóra, a XI. kerület testületi ülésén.

  • Milliókat taxizott el a Párbeszéd - Zöldek alpolgármestereként Barabás Richárd + videó

Az újbudai önkormányzati képviselő kiemelte, hogy az önmagát zöldpolitikusnak nevező Barabás Richárd alpolgármesterként, önkormányzati pénzből, ezernél is több, zömmel magáncélú taxiutat utat rendelt magának.

Barabás Richárd Karácsony Gergely pártjának társelnöke még alpolgármesterként 2019 novemberétől több millió forintot taxizott el magánutakra. Volt olyan nap, amikor 9 alkalommal rendelt taxit - erről írt a Mandiner.

Párbeszéd - Zöldek politikusa a júniusi választás előtti kampányban látványosan kerékpározott együtt pártja - azóta ismét megválasztott - főpolgármesterével. Eközben azt ecseteli, hogy az ő generációja tisztában van a környezetvédelem fontosságával.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: Készen állok a harcra, győzni fogunk!

Orbán Viktor: Készen állok a harcra, győzni fogunk!

A Fidesz–KDNP-frakció megkezdte évadnyitó kétnapos kihelyezett frakcióülését Esztergomban. A Magyar Nemzet információi szerint Orbán Viktor miniszterelnök gazdasági programot hirdetett az árvíz miatt a szokásosnál későbbi időpontra halasztott eseményen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!