2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Poltikai hobbista 18:00

Belföld

Milliók a búcsúzó képviselőknek

Milliókat kapnak a parlamenttől búcsúzó képviselők – írja a Blikk. A parlamenti jogállásról szóló törvény értelmében 215 politikus kapja 6 hónapig elmúlt félévnyi alapdíjának és pótdíjának átlagát.

A végkielégítésekre kivetett 75 százalékos különadó miatt viszont pénzük kétmillió forint feletti részéből keveset látnak majd. A Blikk összesítése szerint a parlamenttől elköszönő fideszes Kocsis Máté nettó kétmilliót vihet haza. Józsefváros polgármestere a Blikknek azt mondta: a kapott pénzből a VIII. kerületi általános iskolák tehetséggondozó programjait támogatja. Az LMP-s Mile Lajos ugyanakkor megtartja lelépési pénzét a lap szerint. Mile bruttó 4,4 milliójából 1,9 milliót kap kézhez – de egykori párttársai, Osztolykán Ágnes és Ertsey Katalin is valamivel több, mint 1,8 milliót vihetnek haza.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!