2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Migrációs válságkezelő gyakorlat

A Cooperative Security 2019 nevű, négynapos eseményen a Közép-Európai Védelmi Együttműködés tagországainak csaknem 500 katonája és rendőre vett részt.

  • Migrációs válságkezelő gyakorlat

Menekültek akartak egy képzeletbeli ország, Yellowland területéről Magyarországra jutni– ezt a helyzetet kellett a nemzetközi migrációs válságkezelő gyakorlaton résztvevő katonáknak és rendőröknek kezelni.

A gyakorlaton Magyarország, Szlovénia, Csehország, Szlovákia, Ausztria, és megfigyelőként Lengyelország rendvédelmi erői vettek részt. A magyar honvédség a déli határnál húzódó 175 km hosszú kerítés építésében is kapott segítséget ezektől az országoktól – mondta a honvédelmi miniszter.

A gyakorlat utolsó, szakmai napján tartott bemutatón látni lehetett azt is, hogyan állítanak meg és fognak el egy ember-és kábítószercsempészt, valamint hogyan fékeznek meg egy ideiglenes gyűjtőponton kitört lázadást.

Hír TV 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Lázár János: Kezdődik az elmúlt évek legnagyobb rezsicsökkentése

Lázár János: Kezdődik az elmúlt évek legnagyobb rezsicsökkentése

Új időszámítás kezdődik március 1-jével a magyar közlekedésben: a legnagyobb rezsicsökkentést hajtják végre, a tarifarendszer változtatása több mint 4 millió ember életét teszi könnyebbé, jobbá - mondta Lázár János építési és közlekedési miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!