2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Mi Hazánk: A „magyargyűlölő” Vadai Ágnes „takarodjon” a közéletből

  • Mi Hazánk: A „magyargyűlölő” Vadai Ágnes „takarodjon” a közéletből

"Itt van közöttünk a magyargyűlölő kommunizmus és bolsevizmus szelleme" - így reagált a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, Vadai Ágnes Facebook-bejegyzésére.

A DK-s politikus azt kifogásolta, hogy a kormány támogatásával felépült jégcsarnokot avattak a székelyföldi Marosszentgyörgyön.

Toroczkai László azt mondta, Vadai megnyilvánulása a magyarellenes hangulatkeltésnek a része.

Ezt követően felszólította a baloldali képviselőt, hogy mondjon le parlamenti mandátumáról és idézem: "takarodjon a közéletből".

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!