2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Metropol: Anfifa-aktivista volt az öngyilkos pedofil

Szélsőbaloldali Antifa-aktivista volt az öngyilkos pedofil férfi, aki 12 év alatti gyermeket sanyargató és szexuálisan bántalmazó felvételt tartott adathordozóján. A Metropol kiderítette, hogy Jámbor András munkatársának élettársa hosszabb időt töltött külföldön, és dolgozott egy innsbrucki kávézóban, amit az osztrák belügyi szervek évek óta az osztrák-német antifa aktivisták gyülekezőhelyének tartanak.

  • Metropol: Anfifa-aktivista volt az öngyilkos pedofil

Tagadta érintettségét Jámbor András, amikor kiderült, a hozzá köthető Szikra Mozgalom aktivistájánál, D. Krisztinánál tartott házkutatás alkalmával lefoglalt adathordozón pedofil tartalmakat találtak. Köztük olyanokat is, amelyeken egészen kicsi gyerekeket sanyargattak és bántalmaztak szexuálisan.

Kiderült, a gyomorforgató felvételek tulajdonosa nem más mint D. Krisztina élettársa.

Jámbor András nem tartotta szükségesnek, hogy a történtek után a szervezeten belül vizsgálat induljon.

D. Krisztina élettársa, aki azután vetett véget életének, hogy gyanúsítottként berendelték kihallgatásra egy szélsőbaloldali Antifa-aktivista volt - mutat rá a Metropol. A lap felidézte, Jámbor András munkatársának élettársa hosszabb időt töltött külföldön és dolgozott ebben az innsbrucki kávézóban, amit az osztrák belügyi szervek évek óta az osztrák-német ANTIFA aktivisták gyülekezőhelyeként tartanak számon. A kávézó szórólapján is szerepel a szélsőbaloldali szervezet jelképe, az Antifa lényegét kifejező, erőszakra utaló ökölbe szorított kéz.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!