2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

„Mesterházy most már úgy viselkedik, mint Noé”

A szociáldemokraták nem vesznek részt a baloldali ellenzéki pártok székfoglaló versenyében – jelentette ki Schmuck Andor, a párt elnöke a Hír TV Versus című műsorában.

Schmuck Andor hozzátette: értékalapú ellenzéki összefogást tudnának támogatni, helyosztogatót nem. Szerinte nem a vezetők miatt hiteltelen a baloldal, hanem azért, mert a pozícióharc közben elfeledkeznek a választókról. Schmuck Andor hozzátette: a szociáldemokraták a kampányra kapott pénzből a szegényeknek hoznak létre egy alapot.

– Mesterházy Attila most már úgy viselkedik, mint Noé. Mindenkit szépen beengedett magához, hogy nyugodjunk meg – fogalmazott Schmuck Andor. – Innen üzenem, hogy nyugodjunk meg most már, tehát Vadai Ágnesnek is lesz havi 750 000 forintos fizetése, Karácsony Gergely is kap négy év alatt 50 millió forintot, tehát most már mindenkinek van pénze, rákerült az MSZP listájára. Jó lenne most már az értékekről beszélni. Én ebben bízom, hogy eljön ez a pillanat is, de egyre kevésbé van ebben bizodalmam – fogalmazott a Magyar Szociáldemokraták Pártjának elnöke.

A Schmuck Andorral készült teljes beszélgetés itt tekinthető meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!