2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Mesterházy: Józsa nem volt pénztárnok

Nem volt pénztárnok Józsa István – ezt az MSZP elnöke mondta az ATV Szabad szemmel című műsorában.

Mesterházy Attila szerint törvényes volt az, hogy párttársa cége hat és fél milliárd forintos megrendelést kapott a paksi atomerőműtől 2010 előtt. A Gépkar Kft.-nek egyébként Józsa István mellett egy másik szocialista politikus, Gábor József volt a 42 százalékos tulajdonosa. Józsa István 2007 óta kezeli a fővárosi MSZP pénzügyeit.

– Fogalmazzunk pontosan: soha nem volt semmilyen pénztárnok Józsa István. Én értem, hogy a fideszesek megpróbálják ezeket a kérdéseket összemosni. Egy gazdasági elnök nem a pénzügyekkel foglalkozik, hanem gazdaságpolitikai kérdésekkel. A másik pedig az, hogy az egy teljesen legális, nyilvános történet volt, hiszen a Fidesz-kormány idején is dolgozott a Józsa Istvánnak egyébként részben tulajdonába tartozó cég a paksi atomerőműnek – mondta Mesterházy Attila.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!