2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 03:40

Belföld

Mesterházy felülvizsgálná az államosított közszolgáltatókat

Nem tartható a rezsicsökkentés az MSZP elnöke szerint – Mesterházy Attila az InfoRádióban mondta ezt, ahol azt is bejelentette, ha az MSZP kerül kormányra, felülvizsgálják az államosított közszolgáltató cégeket.

Az interjúból az nem derül ki, hogy ez privatizációt jelent-e, a pártelnök azt mondta: hosszútávon nem fenntartható például a vízművek, távfűtési szolgáltatások önkormányzati kézbe adása és a díjszabások erőszakos csökkentése. Mesterházy úgy fogalmazott, hogy az állami kézbe vétel után a működésképtelen társaságok esetében elgondolkodnak egy új konstrukcióról, bár nehéz lesz új befektetőket találni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!