2024. 07. 21. Vasárnap Dániel, Daniella napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Célpont 18:05

Belföld

Mérföldkőhöz érkezett a Magyar Zene Háza kivitelezése

Mérföldkőhöz érkezett a Magyar Zene Háza kivitelezése: megkezdődött a többemeletnyi, egyes szakaszokon akár 12 méter magas, egybefüggő homlokzati üvegtáblák beépítése. Ezek az elemek adják majd a leendő épület légiességét, transzparenciáját és egyediségét - mondta a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa. Baán László arról is beszélt, hogy a japán Sou Fujimoto által tervezett építészeti remekmű 2021 végén nyithatja meg kapuit a látogatók előtt.

  • Mérföldkőhöz érkezett a Magyar Zene Háza kivitelezése

Fontos pontjához érkezett a Magyar Zene Háza kivitelezése. Megkezdődött a beépítése a többemeletnyi, néhány szakaszon közel 12 méter magas, egybefüggő üvegfal-felületeknek. A Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa szerint ezek az elemek adják majd az unikális épület légiességét, transzparenciáját és egyediségét. Baán László hangsúlyozta:

nincs még egy ekkora egybefüggő üvegfelület Európában.

A Városliget Zrt. vezérigazgatója arról beszélt: az épület energiaellátása során a lehető legkisebb környezeti terhelésre törekedtek.

A Magyar Zene Háza várhatóan 2021 végén nyitja meg kapuit a látogatók előtt.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Több támadás is történt az elmúlt héten Párizsban + videó

Több támadás is történt az elmúlt héten Párizsban + videó

Támadások árnyékolják be a közelgő nyári olimpia megnyitóját. Párizs már teljes készültségben van. Az elmúlt időszakban több merénylet is történt a francia fővárosban. A nehéz körülmények ellenére, azonban emberek százezrei várják az öt karikás játékokat.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kissé mérséklődik a hőség

Kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!