2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Mentőautónak csapódott a gyorsforgalmi úton, mert túl gyorsan ment

Egy kismamát szállító mentőautóval ütközött egy személygépkocsi a Ferihegyi gyorsforgalmi úton. A balesetben az állapotos nő, a mentőautó személyzete és a vétkes sofőr is megsérült. A karambolt okozó sofőr gyorsan hajtott és ittas volt.

  • Mentőautónak csapódott a gyorsforgalmi úton, mert túl gyorsan ment

Az elképesztő felvételt rögzített egy szirénázó mentőautó fedélzeti kamerája Budapesten. Jól látszik, hogy egy kocsi hatalmas sebességgel csapódik a járműnek.

A baleset a Ferihegyi gyorsforgalmi úton történt. Az ütközés akkora erejű volt, hogy a személygépkocsiban lévő összes légzsák kinyílt, és a bal hátsó kereke is kitört.

A mentőautó egy kismamával igyekezett a kórház felé, amikor a személyautó eléjük csapódott. – erről már Győrfy Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője számolt be.

A megkülönböztető jelzéseiket használták, de a balesetet nem tudták elkerülni. A személyautóban utazó férfi súlyos fejsérülést szenvedett, a kismama a nyakát fájlalta, a mentőszemélyzet három tagja pedig zúzódások miatt szorult vizsgálatra. Ezután mindenkit traumatológiai osztályra vittünk. – mondta a szóvivő.

A felvételt megmutattuk egy vezetéstechnikai szakértőnek is. Csörgő László szerint a baleset egyértelműen a gyorshajtás miatt következett be.

Információnk szerint a kocsit vezető sofőr alkoholt fogyasztott, és a rendőrség eljárást indított ellene.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Navracsics Tibor a Kőfesztet egy építkezés elemének nevezte

Navracsics Tibor a Kőfesztet egy építkezés elemének nevezte

Navracsics Tibor kifejtette: a kreatív régióvá válásban a fesztiváloknak nagy szerepe van, ugyanis azok nem csak szabadidő eltöltésének formái, hanem olyan események, amelyek közösségeket hoznak létre és élénkítik a kulturális kínálatot, valamint a turisztikai vonzerőt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!