2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Balaton retró 11:00

Belföld

Menczer Tamás: Ön el akar menni Ukrajnába harcolni? + videó

Ez nem a mi háborúnk, ebből ki kell maradnunk, a kormány és a kormánypártok a béke pártján állnak, június 9-én csak a béke, csak a Fidesz! – írta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója hétfői Facebook-bejegyzésében.

  • Menczer Tamás: Ön el akar menni Ukrajnába harcolni? + videó

Menczer Tamás a bejegyzéshez mellékelt videóban arról beszélt, hogy meg kellene kérdezni az embereket, el akarnak-e menni "Ukrajnába harcolni, esetleg meghalni"? Ez az Ön háborúja?"

Véleménye szerint az emberek egyértelműen azt mondanák, hogy "én nem akarok elmenni harcolni Ukrajnába, pláne nem akarok ott meghalni".

Egy háborúban, amelybe "bele akarnak nyomni és vinni az egész kontinenst, abban mindent elveszíthetünk. Ezt a történelemből is tudjuk jól" - fogalmazott a politikus.

Hozzátette, hogy egy háborúban "elveszíthetjük és el is veszítjük a fizikai biztonságot, a családok az egzisztenciát, házat, mindent, és ami a legfontosabb, a gyerekeink jövőjét, rosszabb esetben a gyerekeinket és az unokáinkat is".

"Ez a tét, amiről itt ma beszélünk. És ami június 9-én vár ránk, hogy helyes döntést hozzunk" - emelte ki Menczer Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint Magyar Péter kiírta a politikából a DK-t és a Momentumot is?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!