2024. 05. 01. Szerda Fülöp, Jakab napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Budapest retró 1. 03:00

Belföld

Menczer Tamás: Mi nem lottón nyertük a választóink támogatását

A kormány és a Fidesz-KDNP naponta támadások kereszttüzében áll - állapította meg a pártszövetség kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás a Facebook-oldalára vasárnap feltöltött videóban azt javasolta támogatóiknak, ne védekező testtartást vegyenek fel, hiszen minden okuk megvan arra, hogy egyenes derékkal, fölemelt fejjel és kihúzott mellkassal álljanak.

  • Menczer Tamás: Mi nem lottón nyertük a választóink támogatását

A politikus a támadásokkal kapcsolatban azt mondta, a kegyelmi ügy is az volt, és "ez a cirkusz is az, most ez a derék ember minden nap mindent elmond rólunk".

Hangsúlyozta: "Az a párt, a Fidesz és az a kormány, amelyet a Fidesz és a KDNP támogat, Európa legsikeresebb pártja és valószínűleg az egész világ legsikeresebb pártja. Egymás után négy választást nyertünk kétharmaddal, ami páratlan Európában és világszinten is".

Olyan politikai erők akarják most oktatni őket - tette hozzá -, amelyek egy-két százalékon állnak, vagy amelyek még soha nem voltak választáson, illetve olyanok, amelyeket "minden alkalommal tönkrevertek".

Ők akarják megmondani, hogy mit és hogyan kellene csinálnia a legsikeresebb pártnak? - tette fel a kérdést. Mi nem lottón nyertük ezt a támogatást - jegyezte meg.

Béke, biztonság, munkahelyek, családok támogatása, fiatalok adómentessége, idősek megbecsülése, alacsony adók. Lehetne még hosszan sorolni, de ezek a legfontosabbak, ezeket a válaszokat adta a kormány, és ennek köszönhető, hogy a magyarok egymás után több választáson is óriási többséggel támogatták a kormányt és a kormánypártokat - hangoztatta a politikus.

"Az eredmények bennünket igazolnak a nap végén, a számok makacs dolgok, (...) nem hagyjuk, hogy mindenfajta izgalmas ember veszélybe sodorja azt, amit közösen elértünk" - jelentette ki.

 

Forrás: MTI

Fotó: Facebook / Menczer Tamás

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!