2024. 10. 02. Szerda Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Menczer Tamás: akkor lesz Magyarország sikeres, ha gazdaságilag semleges

Akkor lesz Magyarország sikeres, ha gazdaságilag semleges, és ha a világ minden tájával együttműködik a gazdaság, a kereskedelem terén - jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebookra szerdán feltöltött videóban.

  • Menczer Tamás: akkor lesz Magyarország sikeres, ha gazdaságilag semleges

Menczer Tamás azt mondta: amikor gazdasági semlegességről beszélnek, akkor végső soron munkahelyekről, bérekről, nyugdíjról beszélnek, valamint alacsony adókról, családtámogatásról, és mindenről, ami az embereket érinti.

Hozzátette: Magyarország megnyert egy évtizedet 2010 és 2020 között, majd jöttek a válságok, amelyek rengeteg mindent átalakítottak a világban és károkat is okoztak. Bár Magyarország sok mindent ki tudott védeni, de a válságok átalakulást, károkat okoztak, és ahhoz, hogy újra nyerni tudjon az ország, szükség van a gazdasági semlegességre.

Úgy fogalmazott: ez praktikusan azt jelenti, hogy befektetés, energia, piac, kereskedelem minden irányba működjön. "Meg lehet csinálni" - mondta.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!