2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:40

Belföld

Menczer: Sargentini semmit nem tud Magyarországról

Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár egy videóban reagált Judith Sargentini 15 perces videóüzenetére - hívta fel rá a figyelmet a 888.

  • Menczer: Sargentini semmit nem tud Magyarországról

Menczer Tamás videójában emlékeztet arra, hogy a Judith Sargentini már a nevével fémjelzett jelentésben is valótlanságokat állított Magyarországról, és ugyanezt teszi a héten megjelent 15 perces videójában is.

Elsőként azt az állítást cáfolja az államtitkár, hogy Sargentini és a magyar kormány között a vita ne a migrációról szólna. Ezután megcáfolja azt is, Sargentinit kitessékelték volna a külügyminisztériumból. Mint fogalmazott, ugyanúgy jártak el vele, mint más vendégekkel, a tárgyalás előtt bekísérték, utána pedig ki. A megbeszélésen viszont nem történt semmi érdemi, az derült ki, hogy:

ez a nő semmit sem tud Magyarországról.

Menczer Tamás rámutat arra a különös kettős mércére, hogy míg Sargentini rendszeresen aggódik a magyar sajtószabadságért, addig videójában azt nehezményezi, hogy újságírók kérdezgették őt a legutóbbi látogatásakor.

Sargentini azt állítja, hogy megvéd minket, magyarokat. Hogy kitől? Saját magunktól

– mondja Menczer Tamás, majd hozzáteszi, hogy ebből nem kérünk.

A teljes videó:

888.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!