2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Megvan, kik ülnek Szávay és Staudt helyére

  • Megvan, kik ülnek Szávay és Staudt helyére

Bencsik János és Csányi Tamás kerülnek a jobbikos Szávay István és Staudt Gábor helyére, miután ők lemondtak parlamenti mandátumukról – erről döntött a Nemzeti Választási Bizottság. Szávay István január 31-én mondott le, azután, hogy a Hír TV nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, amelyen a politikus azzal dicsekedett, hogy megütött egy zsidó nőt. Párttársa, Staudt Gábor a Facebook-oldalán jelentette be távozását, miután kiderült, érintett lehet egy milliárdos ÁFA- csalási ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!