2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Belföld

Megvan ki váltja Patyi Andrást az NVB élén

  • Megvan ki váltja Patyi Andrást az NVB élén

Rádi Péter váltotta Patyi Andrást a Nemzeti Választási Bizottság elnöki posztján – a testület egyhangúlag fogadta el Patyi lemondását. Rádi kinevezését nyolc tag támogatta a jobbikos és MSZP-s delegált ellenében – a DK, az LMP és a Párbeszéd delegáltja nem vett részt a bizottsági ülésen. Patyi András csak a bizottság elnöki posztjáról mondott le, az NVB-nek továbbra is tagja marad.

A jogász egyetemi tanár korábban távozott a Nemzeti Közszolgálat Egyetem rektori tisztségéről is.

„Az Önök számára megküldött írásbeli nyilatkozatom alapján, annak tartalma szerint a mai nappal az elnöki megbízatásomról le kívánok mondani. Kérem Önöket arra, hogy erről jegyzőkönyvi döntéssel hozzanak egy tudomásul vételről szóló döntést” – mondta a leköszönő elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!