2021. 10. 20. Szerda Vendel napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Napi aktuális 19:00

Belföld

Megúszta a Négy Mancs

Megszüntette a Négy Mancs alapítvány ellen indított eljárást a Gazdasági Versenyhivatal.

A Hír Televíziónak Gondolovics Katalin szóvivő elmondta: azt vizsgálták, hogy volt-e gazdasági érdek a libák kényszertömése elleni sajtókampány mögött. Emlékezetes: több magyar cégnek is jelentős károkat okozott a Négy Mancs 2006-os kampánya, mivel utána elmaradtak osztrák és német megrendeléseik. A szentesi Hungerit Zrt. jó hírneve megsértése miatt be is perelte az alapítványt és félmilliárdos kártérítést is követel.

– A vizsgálat során bekért és megvizsgált adatok alapján megállapítható volt, hogy az alapítvány a hirdetéseket általános céljaival egyezően, saját maga tervezte meg és adta ki, annak nem volt célja adott termék értékesítésének elősegítése, csak az állatok védelmének előmozdítása. Az alapítvány tevékenységét tehát közhasznú célból az állatvédelem ügyének előmozdítására és nem profitorientált jelleggel végezte, ezért a Négy Mancs alapítvánnyal szemben indított eljárást a Gazdasági Versenyhivatal megszüntette – jelentette ki a Hír TV-nek Gondolovics Katalin szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Nemzetközi pályázat indult a Nyugati pályaudvar és környéke felújítására

Nemzetközi építészeti pályázatot hirdet a Nyugati pályaudvar és környéke megújítására a Budapesti Fejlesztési Központ. 2021. október 20.

CÖF-CÖKA: Aki a 2006-os jogfosztottakkal van, az a Békemeneten vesz részt

Aljas provokációnak nevezte a Civil Összefogás Fórum alapítója, hogy az ellenék eredetileg az Astoriára szervezte október 23-i rendezvényét. 2021. október 20.

Jakab Péter is felvette a CSOK-ot

Jakab Péter is felvette a CSOK-ot. Párttársa, Z. Kárpát Dániel többször is kifejtette, hogy a kedvezményt csak a kormánypárti vezérkar veheti igénybe gond nélkül. 2021. október 20.

Legfrisebb híreink

Radar: Gyerekek a motoron

Nem csak Talmácsi Gábor világbajnoki kupáit és érmeit és a 2007-es világbajnok motorját csodálhatta meg, aki Hernádra látogatott.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!