2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Lélektáncosok – A Bozsik Yvette Társulat 30 éve 03:00

Belföld

Megújult a Salgótarjáni Szakképzési Centrum

Csaknem húszmillió forintból megújult a Salgótarjáni Szakképzési Centrum egyik kollégiuma. A nógrádi megyeszékhelyen működő intézmény új sportfelszereléseket és digitális eszközöket kapott, és teljesen kicserélődött az ebédlő berendezése. Az elmúlt években a szakképző intézmények infrastrukturáját országszerte több milliárd forintos fejlesztésből újították fel.

  • Megújult a Salgótarjáni Szakképzési Centrum

Rögtön az átadást követően birtokba vették a salgótarjáni szakképzési centrum kollégiumának megújult közösségi terét a diákok. Az intézmény két éve ötszázötven millió forintot nyert fejlesztésre, amelyből összesen nyolc helyszínen több tucatnyi elem már meg is valósult.

Az elmúlt két évben országszerte több milliárd forintból újultak meg a szakképzési intézmények kollégiumai.

A szakképzési rendszer átalakítása nemcsak az intézményrendszert érinti. Egy közelmúltban megjelent rendelet szerint az ösztöndíjrendszer is megújul: a jó tanulmányi eredmény akár havonta 56 ezer forintot is érhet a szakképzésben tanuló diákoknak.  

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!