2023. 09. 23. Szombat Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Megújult a népszerű játszótér

Újabb kerületi fejlesztés valósult meg a Budapesti Erdészettel közösen. Önkormányzati segítséggel megújult a Macis játszótér a II. kerületben. A központi téma az erdei élővilág, azon belül is a barna medvék – kapcsolódva a játszótér jelképéhez, a maci szoborhoz.

  • Megújult a népszerű játszótér

Már az átadás előtt birtokba vették a gyerekek a felújított Macis játszóteret a budapesti II. kerületben. A játszótér a városi erdőben van, innen indulnak a turistautak.

A 32 millió forintos önkormányzati támogatásból megvalósult játszótéren mozgalmas, erőpróbáló és statikus szoborjátékok egyaránt helyet kaptak. A központi téma az erdei élővilág, azon belül is a barna medvék. A kerület polgármestere azt mondta, a játszótér generációk óta népszerű a környéken, a lakók kérése volt az is, hogy a jelképét, a régi maciszobrot mentsék meg.

Az önkormányzat nem csak a játszóteret, de annak környezetét is rendbetette. Új utcabútorokat helyeztek el, megújult a parkoló, az erdei sétaút és a szemetesek is.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!