2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Belföld

Megtartották a légiparádé főpróbáját

Az augusztus huszadikai budapesti ünnepségek leglátványosabb eleme a tűzijáték mellett a légiparádé. Az idei bemutatón a Magyar Honvédség huszonhat gépből álló köteléke repül majd a Duna fölött. A parádé főpróbáját ma tartották a szolnoki katonai repülőtéren.

  • Megtartották a légiparádé főpróbáját

Magyarország szárnyainak is nevezik a Gripeneket. Ezek a vadászgépek is részt vesznek az augusztus huszadikai bemutatón. Elkésni nem fognak, hiszen a Pápa-Budapest távolságot kevesebb, mint tíz perc alatt teszik meg.

Az AN 26-os igáslónak nevezik a Légierőnél megbízhatósága és terhelhetősége elismeréseként. A felújított harci helikopterek ugyan gyorsabbak, de még megközelíteni sem tudják a Gripenek sebességét. A helyszínen szakértő kommentátor közreműködésével zajlik majd a budapesti bemutató. A pilóták hetek óta dolgoznak azon, hogy az idei légiparádé is emlékezetes legyen. 

Magyar Honvédség hagyományainak megfelelően idén is több tucatnyi helyszínen vesz részt az államalapítás megünneplésében. Valamennyi közül azonban a Légiparádé lesz a leglátványosabb.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!